Tarieven

Kosten van uw behandeling:

Eerste Consult           €85
Eerste Consult Kind   €60
Vervolg Consulten      €55

U wordt verzocht de consulten direct aan de balie te betalen. Dit kan contant of per pin. U krijgt van ons uw kwitantie als bewijs van betaling. Indien u een afspraak wilt annuleren dient u dit altijd 24 uur van tevoren te doen, anders zijn wij genoodzaakt dit consult in rekening te brengen.

Vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij

U kunt de kwitanties van uw consulten insturen naar uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij. Chiropractie valt onder het aanvullend pakket. Dat betekent dat het wettelijk eigen risico niet van toepassing is op chiropractische behandeling. Wij adviseren u echter wel vóór aanvang van de behandeling zelf bij uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij te informeren naar de voorwaarden. Sommige verzekeringsmaatschappijen dekken behandelingen 100%, anderen voor een gedeelte. Ook aan het aantal behandelingen dat (gedeeltelijk) wordt vergoed is soms een maximum gesteld. Er is een overzicht voor alle vergoedingen van de verzekeraars over 2022. Door op deze link te klikken krijgt u een overzicht van  alle zorgverzekeraars en de vergoedingen.

Is een verwijzing nodig?

Bijna alle verzekeringen vergoeden chiropractische behandelingen zonder verwijzing door een (huis)arts. Toch adviseren wij u dit nog even van tevoren na te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij.