Praktijk

Afspraak Maken:

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 026-4422 117.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 12.45 en van 14.00 tot 17.15. Op woensdag zijn wij bereikbaar van 8.15 tot 12.15 uur.

Op de overige tijden kunt u een bericht achterlaten en zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Ook kunt u een e-mail sturen.

Adres:

Klaverlaan 130
6821 CK  Arnhem

 

Kosten van uw behandeling:

Eerste Consult          €85
Eerste Consult Kind   €60
Vervolg Consulten     €55

U wordt verzocht de consulten direct aan de balie te betalen. Dit kan contant of per pin. U krijgt van ons uw kwitantie als bewijs van betaling.

Indien u een afspraak wilt annuleren dient u dit altijd 24 uur van tevoren te doen, anders zijn wij genoodzaakt dit consult in rekening te brengen.

Vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij

U kunt de kwitanties van uw consulten insturen naar uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij. Chiropractie valt onder het aanvullend pakket. Dat betekent dat het wettelijk eigen risico niet van toepassing is op chiropractische behandeling.

Wij adviseren u echter wel vóór aanvang van de behandeling zelf bij uw ziektekostenverzekeringsmaatschappij te informeren naar de voorwaarden. Sommige verzekeringsmaatschappijen dekken behandelingen 100%, anderen voor een gedeelte. Ook aan het aantal behandelingen dat (gedeeltelijk) wordt vergoed is soms een maximum gesteld. Er is een overzicht voor alle vergoedingen van de verzekeraars in 2018. Door op deze link te klikken krijgt u een overzicht van  alle zorgverzekeraars en de vergoedingen.

Is een verwijzing nodig?

Bijna alle verzekeringen vergoeden chiropractische behandelingen zonder verwijzing door een (huis)arts. Toch adviseren wij u dit nog even van tevoren na te vragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Chiropractoren

 

Nathan Burke

 

Als zoon van een arts was ik van plan om ook geneeskunde te gaan studeren, totdat een eigen ervaring met een chiropractor mij overtuigde om me te verdiepen in chiropractie. Ik heb uiteindelijk voor chiropractie gekozen omdat ik het geweldig vind om het lichaam als geheel te behandelen in plaats van slechts lokaal te behandelen.
Ik ben steeds meer geïnteresseerd in hoofdpijnklachten. Dagelijkse hoofdpijn is goed te behandelen met chiropractie, maar migraine is vaak lastiger. Ik vind het dan ook steeds weer een uitdaging. Als je iemand kan helpen met migraineklachten dan maakt dat echt een grote positieve impact op zijn/haar leven.

Nathan Burke D.C. is geregistreerd chiropractor en lid van:
de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)
de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)
de European Chiropractor’s Union (ECU)
International College of Applied Kinesiology-Benelux (ICAK)
Board Accredited door de National Board of Chiropractic Examiners (NBCE)

 

Annette Burke

 

Ik ben altijd in gezondheid geïnteresseerd geweest, vroeger wilde ik arts worden. Toen mijn moeder na een zware bevalling heel goed geholpen werd door een chiropractor, besloot ik me in chiropractie te verdiepen.
Ik ben erachter gekomen dat chiropractie holistisch naar een persoon kijkt. Onze inzet is om erachter te komen wat er aan de hand is met een persoon (diagnose), maar nog meer om te ontdekken waarom dezelfde persoon niet zomaar beter wordt en welke stappen we kunnen ondernemen om de gezondheid van een persoon te verbeteren. Deze puzzel houd me dagelijks bezig en zorgt ervoor dat ik me blijf verdiepen in chiropractie, functionele neurologie en voedingsleer.

Annette Burke D.C. is geregistreerd chiropractor en lid van:
de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)
de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)
de European Chiropractor’s Union (ECU)
International College of Applied Kinesiology-Benelux (ICAK)
Board Accredited door de National Board of Chiropractic Examiners (NBCE)